THE STEAKHOUSE ÖPPNAR I OLOFSTRÖM

– Jag är mycket glad över att idag kunna meddela att vi har signerat ett franschiseavtal med The Steakhouse i Olofström, säger Jenny Persson, Room Division Manager, First Hotel Olofström. Vi har sedan dag ett haft en mycket positiv dialog och vi ser fram emot att få ta emot Olofströmsborna på vår nya restaurang. Vi jobbar nu för fullt för att kunna öppna upp och vi kommer inom kort att återkomma med öppningsdatum i början av oktober. Det har länge behövts ett bredare restaurangutbud i Olofström. Vi är mycket glada för detta samarbete och vi har stora förväntningar. Undersökningar gjorda har visat att Olofströmsborna saknar en spännande och inspirerande köttrestaurang. Vi kommer kunna erbjuda Olofströmsborna en kvalitetsupplevelse till en rimlig kostnad.

The Steakhouse är ett beprövat koncept som har ett starkt fokus på steaks, barbeque/grill, med olika typer av kvalitets kötträtter i olika storlekar. Från klassisk oxfile till New Strip Steak. Det är en Amerikanskt inspirerad meny med fokus på steaks från USA.

Vi erbjuder också ett varierat utbud av hemmagjorda hamburgare, sport menyer, ribs och appetizer, säger Tomas Bach, Brand Owner, The Steakhouse. Restaurangen blir The Steakhouse 5:e och fler är på gång. Vi hoppas att detta ska kunna vara starten för ett utvecklat samarbete med First Hotels. Ett stort tack till alla iblandade parter som har kämpat för detta. Ett extra stort tack till Jenny Persson på hotellet som verkligen är en tillgång och på väldigt kort tid genomfört stora och viktiga förändringar för hotellet och dess fortsatta utveckling. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.