Äntligen är det sensommar och höst!  Nu blickar vi framåt mot en späckad höst med många aktiviteter i Olofström!

Den 18/9 är det frukostmöte hos vår nya ICA-handlare Erik Ohlsson. Fokus för mötet kommer att vara samverkan och att vara byggdens handlare. Erik kommer tidigare från en ICA-butik i Bräkne Hoby och har goda erfarenheter såväl som stora ambitioner kring lokal samverkan. Frukostmöte
Är du intresserad av att komma kan du anmäla dig till info@handlaiolofstrom.se.

Vi fortsätter med många evenemang och närmast på tur är kommunens egen Skördedagen den 29/9. Till detta evenemang kommer vi hjälpa de som önskar att distribuera erbjudanden innan dagen med hjälp av såväl flygblad som annonser på sociala medier! Vi uppmuntrar alla butiker att ”flytta ut på gatan” och skylta extra fint, för visst kommer det bli mycket folk! För er som inte har butikslokaler i centrum finns utställningsplatser tillhands att hyra för en billig peng.

Strax därefter är det dags för Detaljhandelsdagen 1/10 som arrangeras av alla handelsutvecklare i länet! Det blir en branschdag som innehåller både utställare med bra erbjudanden samt föreläsningar som fyller på verktygslådan, så att du kan förenkla och effektivisera vardagen i din verksamhet. Efter föreläsningarna blir det mingel fram till kl 19 på Ronneby Brunn. Du kan köpa något ätbart och vi bjuder på livemusik. På plats har du även möjlighet att vinna en veckas exponering på Skärmexpos storbildsskärmar i valfri kommun i Blekinge. Dagen har fritt inträde, men föranmälan krävs. Maila till info@handlaiolofstrom.se eller läs mer om Detaljhandelsdagen här http://detaljhandelblekinge.se/

 

 

Några veckor senare är det hög tid för vårt mycket omtyckta evenemang Halloweenkalaset den 27/10. I år ökar vi återigen storleken på detta evenemang och drar allt fler besökare till Olofström för att visa upp vårt gedigna handelsutbud. Bland annat får ni detta året se både piratshow och tivoli på plats!

För att blicka bakåt kan vi också sammanfatta en mycket trevlig sommar. Vi genomförde hela 8 evenemang under sommaren i form av biovisningar, fotbollsmatchen och digitala tipsrundor i centrum. Utöver detta har både den nya solbryggan invigts vid storlekplatsen och restaurangen Angus Burgers har öppnat. Olofströms centrum utvecklas verkligen och det gillar vi!